Main siteMain site  ForumForum  ForumSearch  Private messageEmail contact  RegisterRegister  Log inLog in 
Topic: Polar10 BioEra connection problem
Reply to topic
Author Message
Giannis76



Joined: Jan 11, 2023
Posts: 40

PostPosted: Aug 14, 2023 6:19 PM    Post subject: Polar10 BioEra connection problem

Hi Jarek,

I am trying to connect the Polar10 Belt to BioEra, using the BLED112 USB dongle and the snippet you provided, found in the BioEra manual under: http://www.proatech.com/be/manual.html#_Toc139383538

I have recorded a short 1 min video of the problem and like to share it (see below).

In summary, there is no problem between BLED112 and the Polar10 belt - the BLED112 is properly connecting with the Polar10. However, connecting to BioEra is the problem.
Maybe you can have a short look into the video and give some hints to solve the problem with that.

In the video, first I show, that BLED112 is connecting properly to PolarH10, then connecting to BioEra failed.

Thanks !

Video-Link (7 days):
https://wetransfer.com/downloads/af9980315db3d0d3f35454d605ef33f420230814180056/154d1c49e100403d1e5c963b755fc69f20230814180123/0feef9
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 1044

PostPosted: Aug 15, 2023 1:27 AM    Post subject:

I reproduced the problem. There were recent changed to the BLE library which broke this driver.

This will be fixed in version 4.214.
Giannis76



Joined: Jan 11, 2023
Posts: 40

PostPosted: Aug 15, 2023 12:09 PM    Post subject:

Hey Jarek,

thanks for looking at the problem and helping. I just saw, that you already released version 4.214 on the website yesterday. Do I get access to this update by emailing you?

thanks!
Giannis76



Joined: Jan 11, 2023
Posts: 40

PostPosted: Aug 15, 2023 5:21 PM    Post subject:

Works great with the update 4.214 :) Thanks!
Reply to topic