Main siteMain site  ForumForum  ForumSearch  Private messageEmail contact  RegisterRegister  Log inLog in 
Topic: Is it possible to show two vectors in a smae chart in bioera
Reply to topic
Author Message
angel61606



Joined: Jul 8, 2020
Posts: 106

PostPosted: Jul 26, 2023 3:22 PM    Post subject: Is it possible to show two vectors in a smae chart in bioera

Hi Jarek
is it possible like report graph that can show multiple inputs in a single chart , i can show two or more vectors in a same chart? I am using vector Display elemnt but i need it to get two different vectors.
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 1044

PostPosted: Jul 26, 2023 3:28 PM    Post subject:

Yes, use the VectorMultiDisplay to stack up many vectors on top of each other.
angel61606



Joined: Jul 8, 2020
Posts: 106

PostPosted: Jul 26, 2023 3:39 PM    Post subject:

thanks for the response, but I can't find that element. my bioera version is 4.06. Is it why i dont have that elemnt?
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 1044

PostPosted: Jul 26, 2023 3:48 PM    Post subject:

Yes, that element is relatively new. You need a newer version.
angel61606



Joined: Jul 8, 2020
Posts: 106

PostPosted: Jul 26, 2023 3:54 PM    Post subject: what will happen to my designs if update my bioera?

I would love to upgrade my bioera, but i am afriad to face a lot of pronblems. for example i fear my some of my designs dont work anymore or other things mess up. do u have any advice?
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 1044

PostPosted: Jul 26, 2023 3:58 PM    Post subject:

Yes, an upgrade can be sometimes challenging, you will need to test all your designs. But many BioEra developers do that and most of the time they are fine.

There is no other way, unless you can deal with limited functionality.
Reply to topic