Main siteMain site  ForumForum  ForumSearch  Private messageEmail contact  RegisterRegister  Log inLog in 
Topic: Property Setter for Polygraph Channel Amplitude Max
Reply to topic
Author Message
EMebane



Joined: Apr 15, 2019
Posts: 98

PostPosted: Jun 29, 2021 12:00 PM    Post subject: Property Setter for Polygraph Channel Amplitude Max

I want to adjust the channel amplitude max/min values for a Polygraph element at runtime using sliders. The Polygraph has 2 traces being drawn.

Channel amplitude max for a polygraph element is a Float Vector (or maybe an Object Vector?). I'd like to set these values using a Property Setter element, but the input types for Property Setter only include Object Vector. Is that the right input type to use?

I have the following sequence of elements and I'm getting an error on the property setter:
Float slider to F_ToObject element.
... to ObjectsToVector element inputs 1 and 2
... to Property Setter element with input set to Object Vector and Scope set to Advanced Properties and Property set to Channel Amplitude Max
... to Event Inputs on bottom of a Polygraph element

The console reads:
Error: Processing failed in element Set:\nChannel amplitude max(1791639): n: Unimplemented src Object Vector type: class [F

I can reduce my work to a simple sample and send it if that would be helpful.

Secondly, is there any way to adjust the properties like the scale of the axis of a chart without losing the current traces? If not -- Feature Request!
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 916

PostPosted: Jun 29, 2021 12:25 PM    Post subject:

Yes, a snippet would be easier for me to understand and modify. If you tell me what behavior you expect to see in such a snippet I will try to modify it.

Yes, it is possible to keep traces with GainInteractor with "Data buffer" mode. In this mode, there is no option to change the range automatically. But if you want to control the range yourself, then this should work. The data buffer is used to remember and then restore the trace after reinit (when you can modify anything about the chart like scale) by simply drawing all of it again like it was coming from the input.
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 916

PostPosted: Jun 30, 2021 12:14 PM    Post subject:

I modified your snippet and put it here:

http://proatech.com/design/PolygraphScaleSlider.bpd

It has only one slider to make the snippet simpler.
EMebane



Joined: Apr 15, 2019
Posts: 98

PostPosted: Jul 4, 2021 2:23 PM    Post subject:

This is very useful. Thank you!
Reply to topic